Katy Perry levynkansi liian seksikäs – paljas peppu sensuroitiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry julkaisee näinä päivinä uuden Teenage Dream -singlensä, jonka videokuvauksissa hänet ikuistettiin taannoin pelkkiin märkiin alusvaatteisiin pukeutuneena. Samannimisen uuden albumin kansitaiteeksi on valittu kuva, jossa nähdään keskimääräistä enemmään paljasta pintaa.

Kyseisessä kansikuvassa Katy Perry makaa alastomana pilven päällä. Samasta kuvasarjasta on nähty otoksia verkossa aiemminkin, ja niissä nähtiin myös Perryn paljas takapuoli. Singlen kanteen se oli kuitenkin liian seksikäs, sillä lopullisessa kuvassa peppu on peitetty pilvenharsolla. Katso kuva alta.

Uusi albumi julkaistaan ympäri maailmaa tällä viikolla, ja sen ensimmäinen singlelohkaisu California Gurls on soinut kevään aikana jonkin verran radioissa. Aivan I Kissed A Girl -läpimurtohitin kaltaista menestystä ei ole vielä kuitenkaan siunaantunut.

Katy Perry Teenage Dream