Tyttöystävä: Mel Gibson uhkasi ampua koko perheensä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywod-tähti Mel Gibson on ollut jo parin viikon ajan sekä median että poliisien tähtäimessä ex-tyttöystävänsä Oksana Grigorievan esittämien rajujen pahoinpitelyväitteiden takia. Viime viikolla verkossa julkaistiin kuva Oksanan murskaksi lyödyistä hampaista.

Toukokuussa Gibson tarjosi Oksanalle 15 miljoonaa siitä että tämä pysyisi hiljaa tapahtumista, mutta tyttöystävä ei siihen suostunut. Nyt uusia syytöksiä tapauksessa tuntuu tulevan edelleen lähes päivittäin. Tuoreimpien väitteiden mukaan Mel Gibson olisi uhannut murhata Grigorievan erään raju perheriidan seurauksena. Oksana kertoi poliisille näyttelijän lyöneen häntä kaksi kertaa päähän ja sen jälkeen kuristaneen häntä kurkusta, vaikka hän piteli pariskunnan vauvaa sylissään. Myös vauva sai osuman nyrkistä.

Tyttöystävän kaaduttua sängylle kuristaminen oli jatkunut siten, että näyttelijä laittoi käden tyttöystävän suun eteen. Grigorievan ja näyttelijä Timothy Daltonin 12-vuotiaan pojan Saschan kerrotaan olleen huoneessa tapahtumahetkellä, Radar Online uutisoi. Oksanan rimpuiltua irti miehensä otteesta Gibsonin väitetään uhanneen hakea aseensa ja tappaa kaikki kolme; Oksanan, Lucia-vauvan ja Sascha-pojan. Lisäksi hän uhkasi surmata itsensä. Tilanne päättyi kun Oksana pääsi lapsineen pakenemaan talosta.