Mel Gibson vuodattaa tuntojaan Britney Spearsille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vakavissa ongelmissa pahoinpitelysyytösten takia parhaillaan oleva Mel Gibson on Yhdysvalloista kantautuneiden tietojen mukaan löytänyt itselleen varsin odottamattoman olkapään, jota vasten vuodattaa tuntojaan. Hän on nimittäin löytänyt kuuntelijan poptähti Britney Spearsista.

Britney Spears oli kolmisen vuotta sitten elämänsä aallonpohjassa päihderiippuvuutensa ja hermoromahduksensa takia. Tuolloin Mel Gibson oli yksi niistä harvoista ihmisistä, jotka auttoivat poptähteä palaamaan järkiinsä ja takaisin nousu-uralle. Nyt Britney saa lähipiirinsä mukaan vuorostaan auttaa Gibsonia.

Poptähden ystävät ovat In Touch -lehden mukaan kertoneet, että Mel vuodattaa tuntojaan tilanteesta laulajalle ja että tämä pelkää samalla mielenterveytensä ja uransa puolesta. Supertähdet ovat olleet lähipiirin mukaan useita kertoja yhteydessä puhelimitse. Gibsonin tilanne on hyvin tukala, sillä hän voi joutua jopa vankilaan jos hänet todetaan syylliseksi väitettyihin pahoinpitelyihin.