Paita paljasti Nicole Trunfion rinnan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa vielä hieman vähemmän tunnettu australialaismalli Nicole Trunfio on lyönyt itsensä läpi maailman mallimarkkinoilla hyvin nopeasti. Näyttelemistä opiskeleva kaunotar asuu ja työskentelee nykyisin New Yorkissa.

Nyt Nicole on ikuistettu saapuessaan julkisjuhliin valkoisessa paidassa ja valtavassa kaulakorussa. Housut eivät edes pilkottaneet paidan alta, mutta sieltä pilkotti kuitenkin jotain muuta, sillä Nicole tuli vilauttaneeksi rintaansa kuvaajille. Katso kuvat tästä.

24-vuotias australialaissyntyinen Nicole Trunfio päätyi malliuralle voitettuaan sikäläisen Search For A Supermodel -realityohjelman ja sijoituttuaan kansainvälisessä kilpailussa kolmanneksi. Sittemmin hän on poseerannut lähes kaikkien kuviteltavissa olevien muotitalojen mallina. Nicole on nähty esimerkiksi Chanelin, Dolce & Gabbanan, Versacen, Diorin, Guccin, Fendin, Valentinon ja Victoria’s Secretin mallina.