Paris Hilton raivostui: ”Perverssit paparazzit väijyvät!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirineitokainen Paris Hilton lomaili viime viikolla Italiassa Sardinian rannikolla seilanneella huvijahdilla. Matkalla Italiaan hänen matkatavaroistaan löydettiin Korsikalla huumeita, mutta Hilton pääsi jatkamaan matkaansa. Nyt hän on jo lentänyt Ranskaan.

Huvijahdille päästyään paparazzit tähtäilivät Hiltonin suuntaan ja saivatkin pian kuvia julkkistähdestä ottamassa aurinkoa yläosattomissa jahdin kannella. Pian tämän jälkeen Hilton raivostui kuultuaan kuvista ja hän purki tuohtumustaan Twitter-blogissaan.

– Muistutus itselleni: Varo! Et koskaan tiedä koska joku perverssi paparazzi väijyy ja piilottelee kalatusveneessä keskellä merta, Paris Hilton kirjoitti.

Hiltonin käyttämä huvijahti on varsinainen luksusjahti, sillä siellä on muiden muassa uima-allas, poreallas, elokuvateatteri, äänitysstudio, kuntosali, hierontahuone, pelihuone ja helikopterin laskeutumisalue. Paris itse kuvaili alusta ”taivaaksi veden päällä”.