Rhia Sugdenin bikinivartalo vetää hiljaiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittimalli Rhian Sugden on saavuttanut kotimaassaan mukavasti suosiota poseeraamalla työkseen näyttävissä kuvissa lehtien sivuilla. Taannoin BBC:n dokumentissakin itseään esittänyt Rhian on nyt ikuistettu vapaalla.

Rhian päätyi paparazzien tähtäimiin ollessaan lomailemassa ja nauttiessaan auringosta tyylikkäisiin valkoisiin bikineihin sonnustautuneena. Hänen tarkoituksenaan oli todennäköisesti esitellä samalla myös muhkeaa rintavarustustaan sekä kuvaajille että silminnäkijöille. Siinä neitokainen onnistuikin hyvin. Katso kuvat tästä.

23-vuotias entlantilainen Rhian Sugden tunnetaan parhaiten glamour-mallina ja The Sun -lehden kolmossivun tyttönä. Ensimmäisen kerran hän poseerasi lehdessä vuonna 2006 ja sittemmin kaunotar on nähty myös muiden muassa Maxim, Loaded, Zoo ja Nuts -lehdissä. Vuonna 2008 Sugden oli mukana Glamour Girls -dokumenttisarjassa.