Rosie Huntington-Whiteley alusvaatteisillaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Potkut saaneen Megan Foxin tilalle Transformers-elokuvan naispääosaan leffasarjan kolmanteen osaan kiinnitetty Rosie Huntington-Whiteley on ottanut leffaroolistaan kaiken irti, ja hänen tähtensä onkin ollut viime kuukausina rakettimaisessa nousussa Hollywoodissa.

Monet odottavat mielenkiinnolla kuinka hyvin Rosie suoriutuu Foxin saappaissa, mutta ainakin paljastavissa kuvissa mitattuna kaunotarten osaaminen on suurin piirtein samaa sarjaa. Parhaillaan kuvattavan leffan naistähti poseerasi viime vuonna Pirelli-kalenterissa ja Agent Provocateur -alusvaatemainoksessa. Nyt hänet nähdään myös näyttävissä alusvaatekuvissa. Katso kuvat tästä.

23-vuotias englantilainen Rosie Huntington-Whiteley on tullut tunnetuksi Victoria’s Secret -mallina. Kaunotar on nähty muiden muassa Vogue, Teen Vogue ja Vogue Nippon -lehtien kansikuvissa. Hänet löydettiin aikoinaan malliksi suoraan koulunpenkiltä ja sittemmin Rosien ovat mainoksiinsa halunneet muiden muassa Ralph Lauren, Tommy Hilfiger ja Max Azria. Rosien ura lähti rakettimaiseen nousuun vuonna 2009 hänen päästyään nakuilemaan arvostettuun Pirelli-kalenteriin lukuisten supermallien kanssa.