Selena Gomezista kuoriutui seksikäs nuori nainen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa on puhuttu viime aikoina paljon nuorten teinitähtien seksikkyydestä ja jopa 14-vuotiaiden neitokaisten paljastavista poseerauksista. Yksi näistä kohuista tehokkaasti erossa bikinikuvistaan huolimatta pysytellyt teinitähti on Selena Gomez, joka on nyt juhlinut synttäreitään.

Selena Gomez on nyt tullut täysi-ikäiseksi, eli täyttänyt 18-vuotta. Teini-ikää hänellä on siis jäljellä vielä pari vuotta, mutta kohuotsikoita tuskin jatkossakaan nähdään. Brunetesta on vuosien varrella varttunut varsin näyttävä kaunotar, jonka suosion hiipumisesta ei ainakaan vielä näy merkkejä. Katso tuoreet kuvat Selenasta tästä.

Viime keväänä Massachusettsissa sattui vakava onnettomuus, kun nuoren tähden suosio ylitti odotukset aikallisen 92PRO FM -radioaseman tilaisuudessa. Emerald Square Mall -kauppakeskukseen saapui liikaa faneja, minkä seurauksena rullaportaat vioittuivat ja useat fanit jäivät kaaoksessa takaa tulleiden tallomiksi. Viisi ihmistä loukkaantui, ja kolme heistä jouduttiin kiidättämään sairaalahoitoon.