AnnaLynne McCord esitteli hoikan bikinikroppansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta 90210-nuorisosarjasta tunnetuksi tullut televisiokaunotar AnnaLynne McCord on tähdittänyt varsin lyhyellä urallaan jo monia televisiosarjoja ja elokuvia sekä poseerannut viime aikoina useita kertoja viihdelehdissä.

Tällä kertaa AnnaLynne on kuvattu esittelemässä varsin hoikkaa bikinivartaloaan kameroille allasbileiden tiimellyksessä. Auringosta ja vesileikeistä nauttineella neitokaisella oli yllään pienenpienet valkoiset bikinit. Katso kuvat tästä.

21-vuotias AnnaLynne McCord on urallaan nähty muiden muassa televisiosarjoissa Ruma Betty, O.C., CSI Miami ja Muodon vuoksi. Parhaillaan hän siis tähdittää myös Beverly Hills 90210 -sarjan uudelleen lämmiteltyä versiota. Lisäksi hänet on voinut bongata muutamista elokuvista. Hänen Rachel-pikkusiskonsa odotetaan seuraavan isosiskon jalanjäljillä, ja sisko onkin jo poseerannut myös viihdelehtien sivuilla.