Nicole Austin jättipeppuisena ”narttupoliisina”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Ice T:n vaimona tunnetuksi tullut uhkea kaunotar Coco, oikealta nimeltään Nicole Austin, tunnetaan todellisena julkkistyrkkynä, joka julkaisee omia paljastuskuviaan verkossa. MySpace ja Twitter poistavat hänen valokuviaan usein liian seksikkäinä, sillä joukossa on yleensä myös nakukuvia.

Tällä kertaa Coco on pukeutunut roolileikeissään poliisiksi, ja stripparimaiseen asuun kuuluu ilmeisesti se, että hänen valtava takamuksensa nousee pääosaan. Kuvatekstissään Coco nimittää itseään ”narttupoliisiksi” ja kertoo olevansa kovis, mutta toteaa kuitenkin ettei koviksen esittäminen sovi hänelle. Katso kuva alta.

30-vuotias Nicole ”Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle.

Nicole Coco Austin kuntosalilla