Futistähti Messin tyttöystävä Antonella Roccuzzo bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jalkapallon MM-kilpailuissa yksi seuratuimmista pelaajista oli varmasti Argentiinan tähtipelaaja Lionel Messi. Myös hän pääsi vaihtamaan vapaalle Espanjan vietyä mestaruuden. Parhaillaan Messi lomailee Meksikossa.

Messi on nyt ikuistettu paparazzien toimesta Meksikon Cancunin lomakohteessa, jossa hän ja hänen näyttävä tyttöystävänsä nauttivat auringosta ja meren lämpimistä aalloista. Päähuomio kuvissa on kuitenkin kiinnittynut Messin seksikkääseen tyttöystävään, joka oli luonnollisesti pukeutunut bikineihin. Katso kuva tästä.

Tyttöystävä on argentiinalainen Antonella Roccuzzo, jonka kanssa Messi on kihloissa. Pariskunta aikoo astella alttarille vielä tämän vuoden aikana. Messi ja Antonella kuvattiin aiemmin tänä vuonna lomailemassa Espanjan Sitgesissä. Messi pelaa nykyisin Espanjassa.