Jodie Marshillä vuoden törkein asuvalinta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen kohumalli ja televisiojulkkis Jodie Marsh pitää ihmisten shokeeraamisesta ja nauttii viihdelehtien palstoilla olemisesta. Biseksuaaliksi avoimesti tunnustautuneelta julkkisnaiselta tuntuvat kuitenkin juttuaiheet olevan jo lopussa.

Viime kuukausina otsikoista poissa pysynyt Marsh on nyt kuvattu Embassy-klubin julkkisjuhlissa asussa, joka alittanee kaikki tämän vuoden rimanalitukset. Uimapuvun ja painitrikoon välimuoto paljasti nimittäin hieman enemmän kuin katsojat olisivat ehkä toivoneet. Katso kuvat tästä.

31-vuotias Jodie Marsh tunnetaan Britanniassa mallintöistään, mutta hän juonsi myös omaa Totally Jodie Marsh -realityohjelmansa. Vuonna 2006 hän oli mukana julkkisten Big Brother -ohjelmassa ja aiheutti talossa paljon riitoja. Marsh sijoittui taannoin toiseksi, kun plastiikkakirurgiaan keskittynyt verkkojulkaisu Good Surgeon Guide järjesti äänestyksen Britannian rumimmasta julkkiksesta. Lisäksi hän niitti menestystä liian suurten rintojen äänestyksessä.