Marzia Prince on kirjaimellisesti tyrmäävä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomestakin löytyy lukuisia fitness-kaunottaria, joiden vartalot hakevat vertaistaan myös maailmalta. Nyt amerikkalainen fitness-ammattilainen Marzia Prince on noussut kuvillaan alan lehtien lisäksi myös viihdejulkaisujen sivuille.

Todella näyttävä neitokainen tekee parhaillaan nousua myös julkkismarkkinoilla Atlantin toisella puolella, eikä se ole hänen kuviensa perusteella kovinkaan suuri ihme. Hänen äärimmäisen treenattu ja lihaksikas vartalonsa on nimittäin kuin taideteos. Katso kuvat tästä.

36-vuotias texasilaissyntyinen Marzia Prince tunnetaan Yhdysvalloissa fitness-ammattilaisena, joka on urallaan poseerannut kymmenissä lehtien kansikuvissa sekä televisiossa ja videoilla. Työkseen hän toimii Dallasissa myös henkilökohtaisena valmentajana ja ravintoterapeuttina.