Stara Oslossa: Will Smith diivaili hotellissaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanlaajuista suosiota sekä musiikkiurallaan että näyttelemisellä saavuttanut Will Smith on perheineen parhaillaan Oslossa markkinoimassa tuoretta elokuvaprojektia. Oslon Grand Hotellissa asuva supertähti väittelee kuitenkin fanejaan.

Uuden Karate Kid -elokuvan merkeissä Smithin mukana Oslossa on vaimo Jada sekä leffassa nähtävät 12-vuotias poika Jaden Smith ja actiontähti Jackie Chan. Hotellin eteen on parhaillaan kokoontunut kymmeniä faneja nähdäkseen edes vilauksen supertähdistä. Hetki sitten turvamiehet poistivat kuitenkin hotellin aulaan päässeet fanit, jotta Will Smith voisi saapua vaimoineen rauhassa aulaan. Lopulta pari livahtikin kaikessa hiljaisuudessa ulos hotellista fanien häiritsemättä.

Hetkeä myöhemmin samaan tilaan saapui myös Jackie Chan, joka otti puolestaan faninsa erittäin sydämellisesti vastaan, istui alas ja jäi turvamiesten kauhuksi jutustelemaan fanien kanssa kaikessa rauhassa. Hän kuvautti itsensä faniensa kanssa ja raapusti nimikirjoituksia fanien kirjoihin. Koko tähtitiimi suuntaa seuraavaksi leffan red carpet -juhlaan 150 kilometrin päähän Oslosta. Viihdelehti Stara seuraa mukana ja raportoi tapahtumista myöhemmin myös videona.