Stara Oslossa: Will Smith varasti show’n – Jackie Chan lähetti lukijoille terveisiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuonna 1984 ensi-iltansa saanut Karate Kid -elokuva tekee pian uuden tulemisensa, kun leffan uusintaversio saapuu Suomenkin valkokankaille 20. elokuuta 2010. Leffan tähdet ovat tänään esittäytymässä Oslossa, jossa paikalla on myös viihdelehti Stara.

Hetki sitten päättyneessä lehdistötilaisuudessa olivat mukana elokuvan ohjaajan lisäksi myös tähdet Jackie Chan ja Jaden Smith sekä Jadenin vanhemmat Jada Pinket Smith ja supertähti Will Smith. Perheen pää varastikin show’n vauhdikkaalla ja energisellä esiintymisellään. Lisäksi hänen ja 12-vuotiaan Jaden-pojan leppoisa nokkapokkailu viihdytti toimittajia kovasti.

Will Smith kertoi muiden muassa, että samaan aikaan kun Jadenin Karate Kid -elokuva oli Yhdysvalloissa listaykkösenä, isä määräsi pojan siivoamaan huoneensa kuten muutkin nuoret pojat. Lisäksi hän paljasti, että elokuvan romantiikasta huolimatta he eivät ole vielä pitäneet perinteistä isä-poika -keskustelua tytöistä.

Yli sadassa elokuvassa urallaan näytellyt actiontähti Jackie Chan lähetti puolestaan terveisiä Staran lukijoille. Lisää materiaalia ja muiden muassa Chanin videohaastattelu Oslosta julkaistaan myöhemmin.

Jaden Smith Jackie Chan Oslossa