Uusin Shrek kerännyt yli 100 000 katsojaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

DreamWorks Animationin suosittujen Shrek-animaatioelokuvien viimeinen osa Shrek ja ikuinen onni on helteistä huolimatta kerännyt Suomessa jo yli 100.000 kävijää. Animaatio katkaa jo toista viikkoa Suomen katsotuimpana elokuvana. Ensimmäistä kertaa myös 3D:nä nähtävä vihreä jätti on uudessa elokuvassa entistä elämäänsä ikävöivä tylsistynyt koti-isä. Hän tulee allekirjoittaneeksi Tittelintuuren kanssa houkuttelevalta vaikuttavan sopimuksen ja löytää samassa itsensä Kaukaisen maan käänteisversiosta, jossa hänellä ei olekaan ystäviä, perhettä ja jossa väärä kuningas jahtaa jättejä.  Elokuvan suomeksi dubatun version pääosissa ovat aiempien osien tapaan Samuli Edelmann (Shrek), Jukka Rasila (Aasi), Heikki Sankari (Saapasjalkakissa) ja Tiina Isohanni (Fiona). Uutena äänenä on Tittelintuuren roolissa Jani Alkio. Vaikka elokuva päättääkin Shrekin tarinan, nähdään sen ystävä Saapasjalkakissa omassa elokuvassaan valkokankaalla jouluna 2011.