Alessandra Ambrosio bikineissä ei jätä ketään kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

New Yorkin Metropolitan-museossa järjestetyssä Costume Institute Gala -tapahtumassa äskettäin erityisesti miehet valloittanut Alessandra Ambrosio nähdään jälleen upeissa bikinikuvissa.

Elokuussa 2008 esikoisensa synnyttänyt Alessandra Ambrosio on tällä hetkellä maailman seuratuin mallikaunotar ja siten samalla todennäköisesti myös seksikkäin äiti. Nyt hän on päässyt esittelemään synnytyksen jälkeistä vartaloaan rantahiekalle mainostaessaan uusia bikinimalleja. Katso kuvat tästä.

Sports Illustrated -lehden uimapukunumerosta ja Victoria’s Secret -mallina tunnetuksi tullut 27-vuotias Alessandra Ambrosio on viime aikoina poseerannut myös alastomana esimerkiksi Bruno-leffahahmon kanssa. Alessandra valittiin viime vuonna AskMen.com -sivuston äänestyksessä maailman kuudenneksi haluttavimmaksi naiseksi. Jamie Mazurin kanssa nykyisin seurustelevaa huippumallia on kutsuttu myös “mallimaailman tulevaisuudeksi” ja uudeksi Tyra Banksiksi. Varsinaista näyttelijänuraa kaunotar ei ole tehnyt, mutta hänet nähtiin taannoin cameo-roolissa James Bond -leffa Casino Royalessa.