Kohusarjan tähtien lakko päättyi – yhdelle potkut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme muutama päivä sitten kuinka suositun kohurealityn, Jersey Shore -sarjan, kuvaukset olivat jäissä sarjan tähtien mentyä lakkoon. Sarjan kolmannen tuotantokauden kuvausten oli määrä alkaa viime viikonloppuna, mutta lakon takia kuvauksia ei voitu aloittaa.

Sarjan tähdet vaativat lisää rahaa. Nyt MTV on ilmoittanut, että realitytähtien kanssa on päästy sopuun ja että kuvaukset on päästy viimein aloittamaan Seaside Heightsin alueella. Kahdeksan julkkistähteä sai ilmeisesti siis palkankorotuksensa.

Nyt jokainen sarjan tähdistä saa noin 30.000 dollaria jokaiselta sarjan jaksolta. Se on noin kolminkertainen palkkio edelliseen tuotantokauteen verrattuna. Samalla yksi sarjan hahmoista, Angelina Pivarnick, on saanut lähtöpassit ohjelmasta. Syytä ei ole vielä tiedossa.