Lindsay Lohan sekosi – joutui eristysselliin vankilassa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan istuu parhaillaan vankilassa kolmen kuukauden pituista tuomiotaan rattijuopumuksesta ja ehdonalaisensa rikkomisesta. Nyt kaltereiden takana on tapahtunut jotain varsin yllättävää.

Tällä hetkellä ei ole varmaa tietoa kuinka pitkään Lindsay joutuu vankilassa istumaan, mutta arviot liikkuvat yhdeksän ja 23 päivän välillä. Tällä hetkellä tilanne on kuitenkin niin sanotusti päällä, sillä Lindsay on joutunut vankilassa eristysselliin. Tosin omasta halustaan. 

24-vuotiaan julkkistähden kerrotaan saaneen hysteerisen kohtauksen vankilassa, itkeneen ja raivonneen vartijoille jotta nämä veisivät hänet pois muiden vankien ulottuvilta. Toive toteutuikin pian, kun Lohan passitettiin eristysselliin. Daily Mirror -lehden mukaan Lindsay istuu tuomiotaan muiden muassa murhaajien parissa. He pilkkaavat julkkistähteä tauotta. Perjantaina Lohanilta kiellettiin muiden muassa ulkoileminen ja hänen kerrotaan itkevän paljon.