N*E*R*D villitsi naiset Pori Jazzeilla: ”Iiik, Pharrell Williams on täällä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Menestyksekäs amerikkalainen yhtye-tuottajatiimi N*E*R*D aloitti hetki sitten esiintymisensä Pori Jazzeilla. Vartin verran myöhässä settinsä aloittanut yhtye toi heti lämpöä viileän kesäkelin hyydyttämään festarikansaan. Erityisesti yhtye näytti olevan naisten mieleen.

Soolourallaan hittilistojen ykkösenä aiemmin komeilleen Pharrell Williamsin, Chad Hugon ja Shay Haleyn muodostama suosikkibändi lämmittelee tänään yleisöä Massive Attackin esiintymistä varten. Bändin setin kolmantena kappaleena kuultiin ryhmän Nellylle muutama vuosi sitten tuottama hittibiisi Hot In Herre. Se saikin yleisön tanssimaan villisti, mutta yhteislaulu ei sujunut aivan yhtä hyvin.

Funkia, soulia, hiphopia, funkia musiikissaan yhdistelevä N*E*R*D julkaisee Nothing-nimisen neljännen albuminsa syyskuussa. Nelly Furtadon kanssa työstetty levyn ensimmäinen singelohkaisu Hot-n-Fun julkaistiin digitaalisesti toukokuussa. Viime vuosina yhtyeelle ei ole siunaantunut juurikaan listamenestystä, mutta uuden levyn veikataan tuovan tähän muutoksen.