Pojat suihkuttelivat Paris Hiltonin märäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirineitokainen Paris Hilton lomaili viime viikolla Italiassa Sardinian rannikolla seilanneella huvijahdilla. Matkalla Italiaan hänen matkatavaroistaan löydettiin Korsikalla huumeita, mutta Hilton pääsi jatkamaan matkaansa.

Hilton kuvattiin huvijahdilla yläosattomissa ja sittemmin hän haukkui paparazzit perversseiksi, koska he olivat saaneet ikuistettua hänestä salaa moisia kuvia. Tuoreimmissa kuvissa Paris Hilton nähdään ilakoimassa nuorten miesten kanssa shampanjapullojen kanssa Saint Tropezissa. Katso kuvat tästä.

Pojat suihkuttelivat innoissaan shampanjaa superjulkkiksen päälle, ja neitokainen näytti nauttivan osakseen saamasta huomiosta. Villeissä juhlissa Paris oli pukeutunut tiukkaan, mutta paljastavaan toppiin, joka nosti esiin varsin selkeästi hänen rintavarustuksensa.