Shakira tihkuu seksiä kontillaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken suosituimpiin latinotähtiin lukeutuva Shakira sai tänä vuonna kunnian esittää jalkapallon MM-kilpailujen virallisen tunnuskappaleen. Tapansa mukaan hän esiintyi kisojen päättäjäisissä varsin paljastavassa asussa.

Nyt latinokaunotar on jälleen päässyt poseeraamaan seksikkäissä kuvissa lehden sivuilla, kun hän keikistelee muiden muassa kontillaan pienenpienissä hepeneissä. Katso kuvat tästä.

Argentiina presidentin pojan, Antonio De La Ruan, kanssa jo pitkään seurustellut supertähti kertoi äskettäin ettei hän aio naimisiin poikaystävänsä kanssa, News of the World uutisoi. Shakiran fanit olivat kuitenkin odottaneet jo pidemmän aikaa kihlaparin häitä, joiden uskottiin toteutuvan vielä tämän vuoden aikana. Viime aikoina Shakira on yhdistetty romanttisessa mielessä aivan toiseen mieheen, tennistähti Rafael Nadaliin, jonka kanssa latinolaulaja ikuistettiin taannoin kuumalle musiikkivideolle. Siitä saakka hänen ja Antonion suhteen kestävyys on asetettu vaakalaudalle.