Sharon Jones loksautti suut auki Pori Jazzeilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pori Jazz -festivaalin pääkonsertti on parhaillaan käynnissä Porin Kirjurinluodon konserttialueella. Lavalla nähdään tänään pääesiintyjänä Massive Attack, jota lämmittelevät N.E.R.D. ja juuri nyt lavalla esiintyvä Sharon Jones.

54-vuotias soulin supertähti Sharon Jones otti niin sanotusti löysät pois heti settinsä aluksi, eikä meno siitä ainakaan hiipunut. Merkittävä ikä ei nimittäin näy lainkaan artistin esiintymisessä, joka on villiä tanssimista, hytkymistä ja hyppimistä kappaleesta toiseen. Soul-mummu villitsikin lavan edessä olevat tuhannet katsojat hurjaan tanssiin kanssaan, ja samaan aikaan picnic-tunnelmissa iltaa viettävät muut katsojat seuraavat menoa suut ammollaan ja päätään pyöritellen.

The Dap-Kings -yhtyeensä kanssa tänään esiintynyt Jones on tähänkin mennessä tehnyt itseään tunnetuksi myös Suomessa, mutta tämän keikan jälkeen suomalaisten fanien määrä on takuulla hurjassa nousussa. Hänet on nähty myös valkokankaalla The Great Debaters -elokuvassa, jonka pääosaa esitti Denzel Washington.