Lucy Lawlessilla yllättävä paino-ongelma

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Lucy Lawless tunnetaan Suomessakin pääasiassa erittäin menestyksekkään Xena-televisiosarjan tähtenä. Sarjan päätyttyä vuonna 2001 Lawless on tehnyt sekalaisia rooleja televisiosarjoissa ja elokuvissa, ja hän tähdittää parhaillaan televisiosarjaa nimeltä Spartacus: Blood and Sand.

Keväällä Lucy näytti kuvauksissa paljasta pintaa enemmän kuin olisi voinut etukäteen odottaa, sillä hänet nähtiin rohkeasti yläosattomissa. Nyt Lucy Lawless on kertonut kamppailevansa kilojensa kanssa Spartacus-rooliaan varten, sillä hän aikoo pudottaa painostaan peräti 4,5 kiloa vain viikossa. Syynä painonnousuun on tähden itsensä mukaan taannoinen loma Euroopassa, jossa hän tuli herkutelleeksi hieman liikaa, Access Hollywood uutisoi.

– Minun pitää esiintyä siinä lähes alastomana, tarpeeksi alastomana Spartacukseen. Lähdin Eurooppaan lomalle vakavasti sairaana olleen ystäväni kanssa, ja me juhlimme kovasti elämää. Me söimme ja joimme reitillämme läpi Euroopan, Lucy Lawless kertoi ja lisäsi lopettaneensa jo alkoholin juomisen osana laihdutuskuuriaan.

41-vuotias uusiseelantilaissyntyinen Lucy Lawless teki aikanaan ensimmäisen televisioroolinsa Hercules: The Legendary Journeys -sarjassa. Sarjan perusteella kehitettiin vuonna 1995 Xena-niminen spin off -sarja, josta tuli isäntäänsä suositumpi ja joka teki Lawlessista todellisen tähden. 1990-luvun loppupuolella hän menestyi hyvin muiden muassa maailman seksikkäimpien naisten listauksissa. Parhaillaan hänet nähdään Spartacus-sarjassa ja viime vuonna hän vieraili Flight of the Conchords -sarjassa ja tähditti Bitch Slap -elokuvaa.