Alessandra Ambrosiolla jättitulot – tästä työn tulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Alessandra Ambrosio lukeutuu edelleen mallimaailman kirkkaimpaan tähtikaartiin. Elokuussa 2008 esikoisensa synnyttänyt mallikaunotar on siten todennäköisesti myös maailman seksikkäin äiti.

Taannoin Alessandra valloitti miesvieraat New Yorkin Metropolitan-museossa järjestetyssä Costume Institute Gala -tapahtumassa. Viime viikolla hän poseerasi kuitenkin rantakuvissa, joissa hän esitteli värikkäitä bikinejä St. Barthin saarella Karibialla. Nyt samasta kuvaussessiosta on julkaistu muitakin näyttäviä bikineitä. Katso kuvat tästä. Alessandra tienaa nykyisin noin kuusi miljoonaa dollaria vuodessa.

Sports Illustrated -lehden uimapukunumerosta ja Victoria’s Secret -mallina tunnetuksi tullut 27-vuotias Alessandra Ambrosio on viime aikoina poseerannut myös alastomana esimerkiksi Bruno-leffahahmon kanssa. Alessandra valittiin viime vuonna AskMen.com -sivuston äänestyksessä maailman kuudenneksi haluttavimmaksi naiseksi. Jamie Mazurin kanssa nykyisin seurustelevaa huippumallia on kutsuttu myös “mallimaailman tulevaisuudeksi” ja uudeksi Tyra Banksiksi. Varsinaista näyttelijänuraa kaunotar ei ole tehnyt, mutta hänet nähtiin taannoin cameo-roolissa James Bond -leffa Casino Royalessa.