Sekoilu jatkuu: 24-vuotias näyttelijäkaunotar perui ”eläköitymisensä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Amanda Bynes tunnetaan esimerkiksi Hairspray-elokuvan tähtenä sekä muutamista sivuosista. Viime vuosina hiljaiseloa viettänyt neitokainen nähdään tänä vuonna ensimmäistä kertaa vuosiin myös valkokankaalla elokuvassa Easy A, jossa hän esittää niin ikään sivuosaa. Vielä hetki sitten elokuva on jäämässä hänen uransa viimeiseksi.

Amanda Bynes ilmoitti nimittäin taannoin yllättäen Twitter-blogissaan jättäneensä näyttelmisen ja vetäytyneensä koko alalta. Tuolloin hän kertoi lopettavansa asiat, joista hän ei pidä ja että näytteleminen on yksi niistä. Nyt päätös on kuitenkin osoittautumassa varsinaiseksi sekoiluksi, sillä Amanda ilmoitti perjantaina Twitter-blogissaan ”palanneensa eläkkeeltä”. Uusista elokuvarooleista hän ei kuitenkaan ainakaan vielä ilmoittanut.

24-vuotias Amanda Bynes tunnetaan näyttelijänä, televisiojuontajana ja laulajana. All That ja The Amanda Show -televisiosarjojen myötä läpimurtonsa aikanaan tehnyt kaunotar juonsi 1990-luvun puolivälistä vuosikymmenen vaihteeseen saakka lastenohjelmia Nickelodeon-kanavalla. Sittemmin hän siirtyi näyttelijäksi. Vuonna 2006 hänet nimettiin yhdeksi kuumimmista nuorista tähdistä ja seuraavana vuonna hän oli viidenneksi parhaiten palkattu alle 21-vuotias tähti.