Anna Paquin: ”Olen mieluiten alastomana aamuisin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lapsitähtenä 1990-luvulla tunnetuksi tullut Hollywood-kaunotar Anna Paquin tunnetaan nykysin parhaiten HBO-yhtiön esittämässä True Blood -televisiosarjassa Sookie Stackhousen roolistaan. Biseksuaaliksi taannoin tunnustautunut Anna on valittu Playboy-lehdessä seksikkäimpien julkkisnaisten listalle.

Viime vuonna verkkoon vuoti valokuvia True Blood -sarjan seksikohtauksesta, jossa Anna Paquin nähtiin rinnat paljaana. Neitokainen itse totesi tuolloin Nylon-lehden haastattelussa että hänellä on tapana riisua ennen seksin harrastamista. Nyt kaunotar on kertonut hieman samanlaisia asioita Comic-Con -tapahtumassa San Diegossa, jossa hän tapasi televisiosarjansa faneja. Anna suostui tentattavaksi tapahtuman paneelikeskusteluun.

– Minä olen mieluiten alastomana aamuisin ja vasta loppupäivästä tapan ihmisiä, erityisesti jos ne jutut ovat sotkuisia, Anna Paquin kertoi tentissä MTV-kanavan mukaan.

Eilen 28 vuotta täyttänyt, Kanadassa syntynyt ja Uudessa-Seelannissa varttunut Anna Paquin teki läpimurtonsa jo yksitoistavuotiaana elokuvassa The Piano, joka toi hänelle Parhaan naissivuosan Oscar-palkinnon vuonna 1994. Tuolloin hän oli historian toiseksi nuorin Oscar-voittaja. Viime aikoina hänet on nähty Roguen roolissa X-Men -sarjan elokuvissa. Miehen kanssa kihloissa oleva Anna oli vuoden 2010 alussa mukana seksuaalivähemmistöjen oikeuksia ajavassa kampavideossa, jossa hän tuli kaapista ja tunnustautui pitävänsä myös naisista.