Ashley Greenen kireä asu hämmentää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-teinileffan kaunotar Ashley Greene on nykyisin yksi seuratuimmista Hollywood-julkkiksista. Viime aikoina kaunotar on kertonut haluavansa ottaa pesäeroa Hollywoodista ja paeta paparazzeja rauhallisemmille vesille New Yorkiin.

Useita kertoja lehtien sivuilla omasta halustaan ja vahingossakin nakuillut kaunotar kiinnitettiin äskettäin uuteen LOL-nimiseen nuorisoelokuvaan yhdessä Miley Cyrusin ja Demi Mooren kanssa. Viime päivinä Ashley on kuvattu useita kertoja hikisenä ja treenaamassa, mutta tuoreimpien kuvien perusteella hän näyttää pukeutuvan hieman liian kireisiin treenivaatteisiin myös shoppailureissuillaan. Katso kuvat tästä.

23-vuotias Twilight-kaunotar Ashley Greene on parhaillaan vahva ehdokas Scream-elokuvien neljännen osan naispääosaan. Hän nousi viime vuoden aikana lähes täydestä tuntemattomuudesta viihdemaailman seuratuimpien kaunotarten kärkijoukkoon. Paparazzien alituisesti piirittämä tähti lukeutuu Hollywoodin tämän hetken trendien suunnannäyttäjiin. Green nähdään ennen Scream-rooliaan esimerkiksi elokuvissa The Apparation ja Butter.