Kate Winslet pokasi komean miesmallin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Titanic-elokuvassa läpimurtonsa tehnyt näyttelijä Kate Winslet on sittemmin tehnyt monia muitakin menestysrooleja, mutta parhaiten hänet tunnetaan juuri tuosta klassikkoroolistaan. Yksityiselämäänsä Kate on yrittänyt varjella liialta julkisuudelta.

34-vuotias Hollywood-tähti on tuoreimpien tietojen mukaan yhdistetty nyt romanttisessa mielessä uuteen mallikomistukseen. Elokuvaohjaaja Sam Mendesistä taannoin avioeron ottanut Winslet on nimittäin viettänyt viime aikoina paljon aikaa samanikäisen englantilaissyntyIsen miesmallin, Louis Dowlerin kanssa. Mies on poseerannut muiden muassa Burberryn mainoksissa yhdessä Kate Mossin kanssa.

Pariskunta tapsi toisensa News Of the World -lehden mukaan yhteisen ystävän esiteltyä heidät toisilleen muutama kuukausi sitten. Siitä saakka Kate ja Louis ovat viihtyneet tiiviisti yhdessä. Winslet oli uuden poikaystävänsä mukana äskettäin myös New Yorkissa, jossa Dowler oli kuvaamassa mainosta. Kate asuu kahden lapsensa kanssa New Yorkissa.