Kendall Jennerin huolestuttavat bikinikuvat julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin julkkisperheen siskokset ovat nykyisin otsikoissa päivittäin. Viime viikolla julkisuuteen saatiin uusi Kardashianin perheen jäsen, kun Kourtneyn, Khloenn ja Kimin 14-vuotias siskopuoli Kendall Jenner oli kiinnitetty bikinimalliksi.

Tuolloin Kim Kardashian julkaisi koevedoksia blogissaan ja kehui vuolaasti pikkusiskopuolensa kauneutta ja mallikykyjä. Nyt valokuvaaja Nick Saglimbenin ikuistaman kuvasarjan viralliset otokset on julkaistu, ja luonnollisesti isosisko on kehunut niitäkin. Katso kuvat tästä. Samalla Yhdysvalloissa pohditaan, että onko 14-vuotias liian nuori näin aikuismaisiin bikinikuviin.

Wilhelmina Modeling Agency -toimiston kanssa sopimuksen tehnyt Kendall Jenner kuvattiin bikineissä rannalla. Kim veikkkaa blogissaan, että hänen siskopuolensa valloittaa vielä mallimaailman. Kendall poseeraa parhaillaan myös amerikkalaisen Forever 21 -vaatemerkin mainoksissa.