Blake Lively villitsi nörtit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Gossip Girl -sarjan naistähti Blake Lively on tehnyt viime aikoina kovaa nousua Hollywood-kaunottarien kärkikaartiin. Nykyisin hänelläkin on alituisesti perässään paparazzeja. Viikonloppuna hän vieraili Comic-Con -tapahtumassa San Diegossa kertomassa uudesta Green Lantern -elokuvastaan.

Blake Lively on viime aikoina listattu sekä seksikkäimpien naisten että seksikkäimpien televisiotyttärien listoille. Taannoin The Private Lives Of Pippa Lee -elokuvassa nakuillut 21-vuotias neitokainen oli mukana Comic-Con -tapahtuman paneelikeskustelussa, johon hän oli pukeutunut varsin paljastavaan asuun. Neitokainen oli nimittäin valinnut tilaisuuteen paidan, jonka etumus oli harvinaisen massiivinen. Katso kuvat tästä.

Tarzanassa, Kaliforniassa, vuonna 1987 syntynyt Blake Lively on nähty elokuvissa Neljä tyttöä ja maagiset farkut sekä Accepted. Varsinainen läpimurto tapahtui kuitenkin vasta Gossip Girl -sarjan myötä. Hän esittää sarjassa Serena van der Woodsenin roolia. Nykyisin vastanäyttelijänsä Penn Badgleyn kanssa seurusteleva Blake on nuorin perheensä viidestä sisaruksesta. Blake Lively kiinnitettiin tammikuussa suosittuun sarjakuvaan perustuvan Green Lantern -elokuvan tähdeksi. Elokuvan on määrä saada ensi-iltansa vuonna 2011.