Iron Curtain coveroi kasari- ja ysärihittejä

Viihdeuutiset · Stara.fi

AXR Music julkaisee syksyllä suomalaisen Iron Curtain -yhtyeen coverlevyn, jossa kaikille tunnetut kasarihitit laitetaan uuteen uskoon. Iron Curtain on uusi bänditulokas suomalaisessa musiikkimaailmassa. Bändi sekoittaa tyylissään rock-, hiphop-, pop- ja elektronista musiikkia.

Yhtyeen kokoonpano on erikoinen, sillä osa kappaleista on työstetty eri tuottajien ja osa muusikoiden toimesta. Levyn vastaavana tuottajana toimii pop-artisti Chedda, jonka uusin single Power Slide on parhaillaan mukana esimerkiksi Summer Heat -kokoelmalevyllä.

Syksyllä julkaistavalla Iron Curtain -albumilla kuullaan muiden muassa Vanilla Icen Ice Ice Baby, Run DMC:n Walk This Way, Van Halenin Jump ja monia muita 80- ja 90-lukujen hittejä uudelle aikakaudelle modernisoituna. Tällä hetkellä bändi viimeistelee levyä ja suuntaa kiertueelle syksyllä.