Juuri avioitunut Megan Fox kuvattiin suutelemassa Lost-tähteä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Hollywood-kaunotar Megan Fox on Transformers-elokuviensa jälkeen näytellyt parissakin leffassa, mutta kovin suurta menestystä ne eivät ole niittäneet. Niinpä hänellä on parhaillaan näytön paikka, tai muussa tapauksessa roolitarjoukset voivat olla jatkossa kiven alla.

Näyttelijä Brian Austin Greenin kanssa äskettäin avioitunut Megan Fox on nyt ikuistettu suutelemassa Lost-sarjasta tuttua brittitähteä Dominic Monaghania. Kyse ei kuitenkaan ollut uskottomuudesta, vaan musiikkivideon kuvauksista.

Megan ja Dominic kuvasivat perjantaina hiphop-tähti Eminemin Love The Way You Lie -kappaleen musiikkivideota Los Angelesissa. Molemmat tähdet nähdään videolla cameo-rooleissa. Asiasta uutisoineen Access Hollywoodin mukaan tähdet esittävät musiikkivideossa Eminemin ja hänen entisen vaimonsa suhdetta. Huhujen mukaan videossa nähtäisiin myös kaksi seksikohtausta.