Keikkaraportti: Faith No More Ilosaarirockissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin rockyhtyeisiin lukeutuva Faith No More esiintyi 18. heinäkuuta Joensuun Ilosaarirockissa. Viihdelehti Staran Chaos Tube -blogitoimitus oli paikan päällä tarkistamassa suosikkiyhtyeen keikkakunnon.

– Keikan kruunasivat Mike Pattonin hörhöilyt. Järjestysmiesten stressitason saattoi tuntea sisällään, kun Patton uiskenteli yleisössä tavoittaakseen lipun jonka liehumista oli manaillut jo aiemmin välispiikeissään, Joni Nikkola kirjoittaa raportissaan.

Katso keikkaraportti kuvineen tästä.

Parhaillaan viihdemaailmassa yritetään saada selville supersuositun yhtyeen jatkoaikeita, joista edes yhtyeellä itsellään ei tunnu olevan varmuutta. Parhaillaan odotellaankin vahvistusta siitä onko yhtyeen taru hiljalleen lopussa vai onko suunta sen sijaan studioon työstämään uutta materiaalia.