Mischa Barton jätti alkoholin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huonon työtilanteensa ja selluliittiongelmansa vuoksi otsikoissa viime aikoina ollut näyttelijä Mischa Barton oli vielä vuosi sitten tarkkaan seurattu muoti-ikoni, mutta sitten päihdeongelmainen kaunotar tarttui pulloon ja joutui pian pakkohoitoon sairaalan psykiatriselle osastolle.

Aiemmin keväällä viihdelehdet ihmettelivät, kuinka Suomessakin nähdystä O.C. -televisiosarjasta julkisuuteen ponnahtanut Barton oli vajonnut vuodessa muoti-ikonista katastrofiksi, kun hänet nähtiin jälleen oksentelemassa juovuspäissään. Nyt Mischa on ilmoittanut lopettaneensa alkoholin käytön

– Olen terve ja työskentelen kovasti. Minulle on tulossa paljon työtarjouksia ja luen parhaillaan useita käsikirjoituksia. Suunnittelen myös omaa laukkusarjaani. Rakastan Englantia ja haluan epätoivoisesti sinne tapaamaan ystäviäni ja poikaystävääni, mutta täällä Yhdysvalloissa on niin kiire. Vältän nyt juomista, mikä on sääli, sillä mikään ei ole parempaa kuin lasillinen englantilaista Pimmsiä, Mischa kertoi The Sun -lehdelle.

Mischa Bartonin oli viime syksynä määrä näytellä Ashton Kutcherin uudessa sarjassa The Beautiful Life. New Yorkin mallimaailmaan sijoittuva sarja floppasi kuitenkin pahasti ja sen kuvaaminen lopetettiin vain muutaman jakson jälkeen. Barton on kuitenkin onnistunut saamaan itselleen lisää töitä, sillä tänä vuonna hänet tullaan näkemään peräti neljässä leffaroolissa.