Missi-Viivi pakeni erokohua Norjaan – miehen kanssa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi 2010 Viivi Pumpanen on ollut viime päivinä kovasti otsikoissa erottuaan poikaystävästään Pezhman Ahmadista. Paremmin Petskuna tunnettu missin ex-poikaystävä on katkeraan sävyyn tilittänyt tuntojaan eri medioille sekä verkossa.

Facebookissa Petsku vahvisti olevansa sinkku ja kertoo kihlauksen olleen vahinko. Pariskunta kihlautui kesäkuussa, jolloin Petsku antoi Viiville kihlajaislahjana moottoripyörän. Nyt molemmat ovat karistaneet kohun tomut jaloistaan suuntaamalla ulkomaille.

Petsku pakeni erokohua bilereissulle Espanjaan. Viihdelehti Staran saamien tietojen mukaan Viivi pakkasi myös rinkkansa ja pakeni kohua Norjaan, jossa neitokainen kertoo esimerkiksi ihailevansa vesiputouksia. Kohua on herättänyt myös Viivin matkaseura, salskea nuorimies Axu Kokkonen. Hän poseeraa läheisissä tunnelmissa myös useissa Viivin Facebook-kuvissa, joihin Viivi on merkinnyt sydämen kuvan.

Viivi tosin toteaa miehen olevan hänen bodyguardinsa. Lisäksi Hymy-lehti kertoi Axun olevan Suomen maajoukkuetason mäkihyppääjä ja Viivin serkku, joten kyseessä on ilmeisesti normaalia läheisempi sukulaisuussuhde. Viivi lähettää terveisiä Norjasta ja kiittelee ystäviltään saamastaan tuesta.