Paris Hiltonin pakarat paljastuivat rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirineitokainen Paris Hilton lomaili toissa viikolla Italiassa Sardinian rannikolla seilanneella huvijahdilla. Matkalla Italiaan hänen matkatavaroistaan löydettiin Korsikalla huumeita, mutta Hilton pääsi jatkamaan matkaansa. Viime viikolla neitokainen suuntasi jo uusiin maisemiin St. Tropeziin.

Sardiniassa Hilton kuvattiin huvijahdilla yläosattomissa ja sittemmin hän haukkui paparazzit perversseiksi, koska he olivat saaneet ikuistettua hänestä salaa moisia kuvia. Saint Tropezissakin Hilton on joutunut paparazzien tähtäimiin, ja viikonloppuna hän tuli paljastaneeksi alushousunsa klubilla ja lopulta myös pakaransa rannalla. Katso kuvat tästä.

Hiltonin kietaisuhame nousi nimittäin hieman liian ylös kun henkivartija nosti häntä maineikkaan Nikki Beachin rantavedessä. Tarina ei kerro selvisikö perijätär lopulta kuivin jaloin rantareissultaan, mutta päänsärky on voinut olla melkoinen, sillä hän vietti edellisen yön VIP Rooms -klubilla juhlien.