Kim Kardashian tyrmistyi – fani leikkauttaa itsestään kaksoisolennon!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähdet ovat usein kansainvälisesti ihailtuja julkkiksia, ja joidenkin mielestä supertähden näköisenä voisi saavuttaa enemmän suosiota. Jotkut tällaisista ihmisistä menevät niin pitkälle, että uskaltautuvat kauneusleikkaukseen tullakseen idolinsa näköiseksi.

Hieman samankaltaisessa tilanteessa oli taannoin myös nuori nainen, joka halusi miellyttää Jessica Albaa fanittanutta poikaystäväänsä leikkauttamalla itsensä Jessican kaksoisolennoksi. Nyt vastaavassa tilanteessa on amerikkalainen nainen, jonka mies fanittaa Kim Kardashiania. Nainen aikoo leikkauttaa itsestään Kimin kaksoisolennon, jotta mies ei jättäisi häntä.

– Minä leikkautan itseni ensi viikolla päästä varpaisiin näyttääkseni Kim Kardashianilta, jotta aviomieheni ei jättäisi minua. Hän palvoo Kimiä, nainen kirjoitti Twitter-blogissaan.

Kim Kardashian huomasi viestin ja vastasi naiselle varsin selväsanaisesti.

– EI! Pyydän että et tekisi sitä. Aviomiehesi pitäisi rakastaa sinua sellaisena kuin olet. Älä yritä olla joku toinen. Olen varma että olet kaunis sisäisesti ja ulkoisesti. Ole sellainen kuin olet. Älä muuta itseäsi. Ole onnellinen sellaisena kuin olet. Joku arvostaa ja palvoo sinua juuri sellaisena kuin olet, Kim Kardashian vastasi.