Portsari kuristi häirikköasiakkaan tajuttomaksi – katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ravintoloiden järjestyksenvalvojat joutuvat Suomessakin silloin tällöin tekemisiin niin vaikeiden asiakkaiden kanssa, että he katsovat tarpeelliseksi käyttää häiriköivään asiakkaaseen kuristusotetta. Tämän seurauksena asiakas voi menettää tajuntansa ja kaiken lisäksi laskea samalla myös alleen.

Joskus näin radikaaliin toimenpiteeseen ei ole mitään todellista syytä, mutta tilanne on usein niin nolo, että moisesta toiminnasta tehdään harvoin rikosilmoituksia. Nyt verkossa on julkaistu video, jossa tällainen portsarin kuristusote nähdään käytännössä. Katso video tästä.

HoodNews.org -julkaisun ensimmäisenä julkaisemalla videolla nähdään kuinka Hollywoodissa sijaitsevan Wonderland-ravintolan edustalla mies tönäisee järjestyksenvalvojaa ja joutuu saman tien toisen järjestyksenvalvojan kuristamaksi. Pian mies valahtaa tajuttomaksi ja jää tiedottomana maahan makaamaan. Tämä mies tunnetaan Greg The Barber -nimellä, ja hän tuli tunnetuksi lyötyään taannoin kanveesiin hiphop-moguli Suge Knightin.