Sophie Monkin rintaliivitön asu ihmetytti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialaissyntyinen poptähti-näyttelijä Sophie Monk valitteli äskettäin lehtihaastattelussa olevansa tyytymätön muodokkaisiin rintoihinsa, vaikka kaunottaren varustus ei kovin massiivinen olekaan. Viime aikoina Sophie on esiintynyt usein asuissa, joiden etumus on ollut vähemmän mairitteleva.

Meksikossa äskettäin lomaillut laulajatähti kertoi taannoin Grazia-lehdessä, ettei aio laihduttaa, koska liian laihat naiset eivät ole hänen mukaansa kauniita. Nyt Sophie on ikuistettu poistumassa Las Palmas -yökerhosta asussa, joka ei ollut kovin onnistunut hänen ylleen. Rintaliivittömyys ei sekään välttämättä parantanut asua. Katso kuvat tästä.

Sophie Monk tuli tunnetuksi kengurumaassa osallistuttuaan sikäläiseen Popstar-kilpailuun. Tämän jälkeen hän oli mukana Bardot-nimisessä popyhtyeessä kunnes siirtyi soolouralle. Hänen esikoisalbuminsa nimi oli Calendar Girl. Viime aikoina malliksi ja näyttelijäksi uraansa laajentanut Sophie Monk seurusteli viime vuoden alussa hetken aikaa juontaja Ryan Seacrestin kanssa.