Una Healy nakukuvistaan: ”Se oli kauheaa!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittimiesten mukaan maailman seksikkäimpien naisten joukkoon lukeutuva brittiläinen poptähti Una Healy nousi taannoin ensimmäistä kertaa otsikoihin ympäri maailmaa poseerattuaan brittilehden paparazzikuvissa.

Kyseisissä kuvissa hänet nähtiin rinnat paljaana ottaessaan Ibizalla rajatonta rusketusta ylävartaloonsa. Nyt The Saturdays -yhtyeen kaunotar on kertonut hävenneensä kyseisiä kuvia. Kuvat päätyivät lehteen nopeasti kaunottaren ollessa itse vielä lomailemassa Välimeressä sijaitsevalla lomasaarella.

– Se oli kauheaa. Ystäväni kertoi, että kuvat olivat lehdessä ja minun sydämeni pysähtyi, Una Healy kertoi Metro-lehdelle.

28-vuotias irlantilaissyntyinen Una Healy tunnetaan Britanniassa parhaiten The Saturdays -yhtyeen jäsenenä, vaikka hän on yhtyeensä ainoa ulkomainen jäsen. 13-vuotiaasta saakka musisoinut ex-kitaristi soitti useissa bändeissä ja teki Irlannissa myös menestynyttä soolouraa ennen pestiään The Saturdays -yhtyeeseen vuonna 2007. Vuonna 2010 hänet rankattiin Brittilehden maailman seksikkäimpien naisten listalla sijalle 19. Una seurustelee rugby-tähti Ben Fodenin kanssa ja pariskunnalla on kaksi koiraa.