Victoria Silvstedtin hameenalus paljastui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rakkaan länsinaapurimme tunnetuin lahja povipommien maailmanmarkkinoille on julkkiskaunotar Victoria Silvstedt, jonka tähti on tosin ollut viime vuosina laskemaan päin. Kesän aikana kaunotar on kuitenkin kuvattu ympäri maailmaa nauttimassa olostaan ja paparazzien huomiosta.

Victoria Silvstedt on ikuistettu useissa julkkisjuhlissa ja huvijahdeilla muiden muassa Monte Carlossa ja Cannesissa. Tälläkin kertaa povipommi ikuistettiin nousemassa huvjahdilta maihin, mutta hänen pieni mekkonsa tuli samalla paljastaneeksi kaunottaren hameenalusen. Katso kuvat tästä.

35-vuotias Skellefteåssa syntynyt ruotsalaiskaunotar Karen Victoria Silvstedt on luonut uraa muun muassa mallina, juontajana ja laulajana. Hän osallistui vuonna 1993 Miss Ruotsi -kilpailuun, jossa hänet kruunattiin ensimmäiseksi perintöprinsessaksi. Tähdeksi povipommi nousi poseerattuaan vuonna 1996 Playboy-lehdessä, ja hänet valittiin seuraavana vuonna Playmate Of The Year -voittajaksi.

Silvstedt on sittemmin noussut yhdeksi maailman tunnetuimmista glamour-malleista. Vuonna 2005 Victoria valittiin maailman toiseksi seksikkäimmäksi blondiksi. Hän oli teini-ikäisenä olympiatason laskettelija. Urheilu-ura tyssäsi kuitenkin jo 16 vuoden iässä olkapäävammaan.