Vienna Girardi valloitti isät vesipuistossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisillekin tuttu ohjelmaformaatti Unelmien poikamies on tuonut jo useille neitokaisille oman 15-minuuttisensa julkisuudessa niin Yhdysvalloissa kuin Suomessakin. Yksi tämän vuoden kohutuimmista jenkkikisaajista on ollut Vienna Girardi.

Floridalainen Vienna Girardi nousi otsikoihin ensimmäisen kerran jo helmikuussa, kun hän eli viihdelehtien mukaan kaksoiselämää tanssien stripparibaareissa rahasta ja deittaillen julkkismiehiä. Lisäksi hänen väitettiin pettäneen ystävänsä ja varastaneen tältä rahaa. Vienna selvisi kuitenkin kisan finaaliin ja skandaalinkäryiset tapahtumat tekivät hänestä tunnetun. Sittemmin Vienna on poseerannut muiden muassa yläosattomissa.

Nyt Vienna on kuitenkin ikuistettu lomailemassa Walt Disney World -teemapuiston Typhoon Lagoon -vesipuistossa bikineihin sonnustautuneena. Muodokas vaaleaverikkö poseerasi kuvaajille innoissaan saadessaan siten lisää julkisuutta, ja samalla hän tuli valloittaneeksi suuren joukon touhua seuranneita perheenisiä. Katso kuvat tästä. Sinkkuna nykyisin elelevä Vienna oli paikalla viettämässä lomapäivää yhdessä perheensä kanssa.