Alessandra Ambrosio pulikoi rantavedessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Alessandra Ambrosio lukeutuu edelleen mallimaailman kirkkaimpaan tähtikaartiin. Elokuussa 2008 esikoisensa synnyttänyt mallikaunotar on siten todennäköisesti myös maailman seksikkäin äiti.

Viime päivinä viihdelehdissä on nähty useita kuvasarjoja, joissa Alessandra esittelee uusia bikineitä Karibialla St. Bartsin saarella järjestetyissä kuvauksissa. Nyt materiaalia on saatu jälleen lisää, kun huippumalli nähdään keikistelemässä rantavedessä samoissa puuhissa. Katso kuvat tästä.

27-vuotias Alessandra Ambrosio on tullut tunnetuksi esimerkiksi Sports Illustrated -lehden uimapukunumeroista sekä Victoria’s Secret -mallina ja poseerannut alastomana Bruno-leffahahmon kanssa. Hänet valittiin viime vuonna maailman kuudenneksi haluttavimmaksi naiseksi. Jamie Mazurin kanssa seurustelevaa huippumallia on kutsuttu myös “mallimaailman tulevaisuudeksi” ja uudeksi Tyra Banksiksi. Hänet nähtiin taannoin cameo-roolissa James Bond -leffa Casino Royalessa. Alessandra tienaa nykyisin noin kuusi miljoonaa dollaria vuodessa.