Perintöprinsessa-Anne: Julkisuus pilaa parisuhteen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi Viivi Pumpasen ensimmäinen perintöprinsessa Anne Nurminen juhli 22-vuotispäiväänsä viime lauantaina helsinkiläisessä Crush-yökerhossa. Myös viihdelehti Stara oli mukana juhlimassa kaunotarta ja kyseli neitokaisen mielipiteitä viimeaikaisiin missikohuihin.

Kysymys, miksi missit eroavat pääsääntöisesti missivuotensa aikana, vaikka vuoden alussa vakuutellaan mediassa kestävää rakkautta, saa Annen huokaamaan syvään:

– Missivuosi on uskomattoman rankka, varsinkin Miss Suomelle. Koko elämä muuttuu kertaheitolla. Sosiaalinen asema onkin hetkessä jotain aivan muuta, media ja kansa seuraa jokaista käännettä ja poikaystävän voi olla vaikea ymmärtää suurta elämänmuutosta. Missin ja poikaystävän pitää myös osata erottaa julkinen ja henkilökohtainen elämänsä, muuten tie voi olla karikkoinen, Anne kertoo Staralle.

Itse vuoden parisuhteessa Jasoninsa kanssa elänyt Anne ei myönnä oman suhteensa rakoilleen julkisuuden takia.

– Miehen pitää ymmärtää julkisuuden tuomat velvoitteet. Jason on tukenut hyvin minua urallani, eikä ole lainkaan mustasukkainen. Kodin pitää olla minulle paikka, jossa voin unohtaa misseyden ja muut työasiat, siellä pitää voida turvata poikaystävään ja saada tukea tarvittaessa, kaunotar toteaa.

Kiltin tytön maineessa oleva Anne juhli vauhdikkaita synttäreitä lähimpien ystäviensä ja kuohujuoman merkeissä aamun pikkutunneille. Hän kertoi salaperäisesti suuntaavansa syksyllä suureen kansainväliseen missikilpailuun, johon on aloittanut jo kisavalmistelut. Tarkemmin kilpailusta hän ei suostu vielä kertomaan.

Anne pahoitteli, kun monet hänen missikollegoistaan joutuivat työtehtäviensä vuoksi jättämään juhlat väliin. Poissaolollaan loistivat muiden muassa Noora Hautakangas, Satu Tuomisto, Viivi Pumpanen ja Susanne Turja. Anne lupasi kuitenkin entistä isommat bileet ystävilleen syksyllä, kunhan valmistuu. Lisäksi hän kertoi odottavansa BB-Ason lupaamaa lahjaa.

Anne Nurminen