Kohuväite: Rakastajatar käytti seksihuumetta Tiger Woodsin kanssa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu golf-tähti Tiger Woods vastasi viime talvena urheiluhistorian suurimmasta seksiskandaalista, jonka jälkipyykkiä pestään vielä pitkään. Massiiviseksi paisunut uskottomuus alkoi paljastua, kun suhde Rachel Uchiteliin paljastui Woodsin Elin-vaimolle 27. marraskuuta 2009.

Pari viikkoa sitten Uchitel suostui mukaan Celebrity Rehab -ohjelmaan ja sai siksi potkut Diili-ohjelmasta jo ennen realitysarjan kuvausten alkamista. Samalla julkisuudessa on pohdittu neitokaisen riippuvuuden luonnetta. Nyt Radar Online on kertonut, että Rachel olisi käyttänyt Ambien-seksihuumeita myös yhdessä Tiger Woodsin kanssa parantaakseen nautintoa seksin aikana.

Amerikkalaislehti julkaisi väitteet saatuaan haltuunsa Rachel Uchitelin ja Tiger Woodsin välistä sähköpostikirjeenvaihtoa marraskuulta 2009. Eräässä viestissä Woodsin kerrotaan pyytävän rakastajatartaan hankkimaan Ambienia parin seksisessioita varten. Uchitel jäi lopulta koukkuun kyseiseen aineeseen.