Lindsay-kohu paisuu: Julkkis selviää vankilassa taviksia helpommalla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan kärsii parhaillaan Yhdysvalloissa Lynwoodin naisvankilan eristyssellissä 90 päivän vankeustuomiotaan, josta hänen odotetaan istuvan kuitenkin vain normaalina pidetyt 25 prosenttia, eli 23 päivää. Nyt tuomion kuitenkin epäillään lyhentyvän tästäkin huomattavasti.

Amerikkalaisen E! Online -julkaisun tuoreimpien tietojen mukaan Lohan voisi päästä vankilasta jo 13 tai 15 päivän istumisen jälkeen. Lehti ihmetteleekin parhaillaan sitä selviääkö Lindsay tavallisia kansalaisia lyhyemmällä tuomiolla vain koska hän on julkkistähti. Tuomion määrännyt Marsha Revel määräsi Lohanin kärsimään koko 90 päivän tuomion, mutta viime kädessä asia ei ole kuitenkaan hänen päätettävissään.

Lehden selvityksen mukaan monet julkkikset ovat selvinneet huomattavasti keskimääräistä lyhyemmillä tuomioilla. Esimerkiksi Lindsay istui tuomiostaan ensimmäisellä kerralla vain 84 minuuttia kunnes pääsi ehdonalaiseen, jota hän lopulta kuitenkin rikkoi ja joutui takaisin kaltereiden taakse. Nicole Richie istui puolestaan rattijuopumuksesta vankilassa vain 82 minuuttia. Monet julkkikset ovat saaneet poikkeuksellisesti myös oman yksityisen sellin, jollaisiin tavallisilla vangeilla ei ole mahdollisuutta. Heille ei myöskään suoriteta alastomana ruumiinonkaloiden tarkastuksia.