Elokuvastudio vararikon partaalla – myös Robocop-leffa hylättiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodissa on viime aikoina ollut vallalla sarjakuvien filmatisointien lisäksi myös varsinainen remake-buumi, kun muiden muassa vuoden 1984 klassikkoelokuva Karate Kid nähdään pian uutena 2000-luvun versiona. Yksi mielenkiintoisesta remake-suunnitelmista oli Robocop.

Kovassa vastatuulessa alusta saakka ollut elokuvaohjaaja Darren Aronofskyn suunnitelma alunperin vuonna 1987 ensi-iltansa saaneen Robocopin päivittämisestä on nyt lopulta haudattu, sillä koko projekti on päätetty lopettaa. Projekti laitettiin jäähylle jo aiemmin tänä vuonna, eikä sitä enää aiota palauttaa tuotantoon ainakaan tällä tietoa MGM-elokuvastudion talousvaikeuksien vuoksi, Movie Hole uutisoi.

Viime vuodesta saakka myynnissä ollut MGM on ajautunut velkakierteeseen, minkä johdosta muiden muassa seuraava James Bond -elokuva on sekin ollut jo jonkin aikaa vaakalaudalla samoin kuin Taru sormusten herrasta -leffan esiosa The Hobbit.