Seksikkäimmät entiset lapsitähdet listattiin – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy lukuisia erilaisia listauksia seksikkäimmistä ja komeimmista näyttelijöistä. Taannoin amerikkalainen viihdejulkaisu listasi televisiosarjojen seksikkäimmät siskot, ja nyt vuorossa on naispuolisten entisten lapsitähtien listaus.

Buzzfeed-verkkojulkaisu on nimittäin rankannut järjestykseen yhdeksän entistä naispuolista lapsitähteä, joista on vanhemmalla iällä varttunut seksikkäitä kaunottaria. Listan tähdet eivät kuitenkaan ole välttämättä aivan viihdetaivaan kirkkaimpia tähtiä. Katso lista kuvineen tästä linkistä.

Ykköseksi julkaisun mukaan on hieman yllättäen rankattu nykyisin 28-vuotias Jodie Sweetin, joka tuli 1980-luvun loppupuolella tunnetuksi Full House -televisiosarjan Stephanie Tannerin roolistaan. Toiseksi on listattu Danica McKellar ja kolmanneksi Jenny Lewis. Viiden kuumimman joukkoon mahtuvat myös Soleil Moon Frye ja Michelle Trachtenberg. Potter-kaunotar Emma Watson on puolestaan kuudes ja Odette Yustman seitsemäs.