Larissa Riquelme topless-kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoisissa jalkapallon MM-kilpailuissa nousi tähdeksi myös paraguaylainen povipommi Larissa Riquelme, joka lupasi juosta kaduilla alastomana voiton tullessa kotimaahansa. Voittoa ei tullut, mutta Larissasta tuli kertaheitolla julkkistähti ja glamour-malli.

Tällä kertaa seksikkäimmäksi nimetty futisfani on poseerannut yläosattomissa lehtikuvissa. Neitokainen näyttää nauttivan kirjaimellisesti täysin rinnoin saamastaan mediahuomiosta ja yrittää tehdä 15-minuuttisestaan oikean julkkisuran. Katso kuvat tästä.

24-vuotias paraguaylainen Larissa Riquelme on nykyisin ympäri maailmaa tunnettu futisfani, ja paparazzit juoksevat neitokaisen ja hänen paljastavien asujensa perässä. Mallinakin toiminut Larissa onkin nykyisin julkkistähti, ja hän on ehtinyt poseerata myös alastonkuvissa.